2021-11-22
#double👧🏽👧🏻吃在荃湾【抵食台式火锅放题🍲🥢】...#🥭👧🏻🔻火锅放题2小时(平日成人$168+10%)►鸳鸯汤(蕃茄汤+胡椒猪肚汤)蕃茄香甜浓郁 加咗洋葱🧅不过感觉好似落咗茄膏咁 胡椒猪肚🐷胡椒味唔算重 配料有酸菜 猪肚有几嚿咁►自助区有多款嘢食任拣丸类|蟹子丸 墨鱼丸 猪肉丸 牛筋丸 芝士丸 连烧卖都有🤣🤣蔬菜🥬| 生菜白菜 冬瓜粟米🌽南瓜🎃粉面🍜 |有稻庭乌冬 红薯粉 韩国面等等 值得一赞系 乌冬放置冰箱 咁就唔会溶咗雪🧊可以保持弹牙口感😋肉类🥩| 采用手机QR code 落单 上菜速度好快 冇漏单情况👍🏼 牛肉比较多筋 朋友表示钟意猪肉多啲海鲜|选择唔算好多 是日海鲜系蚬 不过有啲沙 海虾🦐 用竹签串起 几爽口甜品|惊喜嘅系雪糕🍦有最少五只味 仲有即烧焦糖炖蛋 香蕉pancake🍌啫喱 以及多款布丁🍮饮品|罐装饮品 可乐🥤乌龙茶🍵亦有咖啡机 咖啡机入面仲有台式奶茶 呢个真系第一次见😱😱😱不过味道就🤫🤫正正常常▻总括嚟讲呢个价钱非常之抵 全日最贵嘅时段都系$168加一👍🏻环境舒适 今次同朋友两个人去都可以坐到大枱 张枱大到可以六个人坐😍◅---------🍴餐厅:马辣台式
【抵食台式火锅放题🍲🥢】
#🥭👧🏻
🔻火锅放题2小时(平日成人$168+10%)
►鸳鸯汤(蕃茄汤+胡椒猪肚汤)
►自助区
有多款嘢食任拣
蔬菜🥬| 生菜白菜 冬瓜粟米🌽南瓜🎃
---------
🍴餐厅:马辣台式鸳鸯火锅 (荃湾店)
📍地址:荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)中心8楼
🔎餐厅选择👉🏼#double_火锅店