2023-05-02 159 浏览
点解我同老公钟意嚟呢间火锅烧肉放题店❓💬因为佢哋有好多嘅款式可以选择,而且质素都好高。我最钟意呢度可以食烧肉嘅同时食埋火锅🍲。我自己最钟意食边一个餐❓💬你问我嘅话肯定系日本萨摩和牛餐,因为食完拼盘之后仲可以无限添加部份和牛嘅部位😍净系讲个拼盘都已经有好多唔同部位食,有肋肉、粒肉、赤肉、薄切、肋骨同牛舌薄切等🤤仲有乜嘢其他嘢食㗎❓💬仲有好多款小食,我就最钟意食佢哋嘅嘅秋葵炒牛肉,秋葵爽口又健康,同牛肉一齐炒好好味。如果你钟意烧烤,呢度嘅甲罗烧、澳洲牛腹肉、羊肉片同埋鲭鱼柳都系好值得推介。我个人最钟意嘅就系羊肉片,我叫咗原味同埋烧肉汁🥩,自己觉得烧肉汁比较好味🤤。最后一定要同大家讲吓佢个火锅汤底!汤底喺餐厅送嫁~~😆我平时都习惯咗食完一大堆肉之后要食菜,呢度就啱晒啦😆可以自取再放落火锅到渌👍🏻
点解我同老公钟意嚟呢间火锅烧肉放题店❓
我自己最钟意食边一个餐❓