2018-09-29
夏捌月竟然新开左来荃湾😍觉得系一间十分用心的西餐,每次都有惊喜🌟 自从系元朗食过后,一食难忘🤤🔸最爱🦀松叶蟹肉蟹膏意粉😍一黎闻到劲香蟹味,啖啖都系蟹肉,每次来都会食,必食指数爆晒灯😆🔹原只焗德国猪手🐷 超大份,大过块面😂 外脆内软,又唔会太咸,拍得住系德国食过的HB,一d都唔难切,仲要唔贵🤤不过都见有人话食过太硬咬唔开, 甘睇紧水准可能会有d参差, 呢方面可能要改善, 但我食果次就冇呢个问题~🔸美国特级牛肉眼扒🐮块扒长过手掌✋油脂分布平均,叫了五成熟岩岩好🔹慢煮柳西兰菲力牛柳(同样点了5成熟)好多慢煮的牛肉都会韧,但佢保持到嫰滑肉质,仲锁住了肉汁,值得一战🔸黑毛猪火腿凯萨沙津连前菜都一样认真,油脂分布平均🔹甜品:Cheese cake 🍰 好食又睇得☺️ ✔️套餐价$498起都好抵食,因为实在好多野食,但觉得2人会食唔晒😂
觉得系一间十分用心的西餐,每次都有惊喜🌟
自从系元朗食过后,一食难忘🤤
🔸最爱🦀松叶蟹肉蟹膏意粉😍
松叶蟹肉蟹膏意粉
🔹原只焗德国猪手🐷
原只焗德国猪手
🔸美国特级牛肉眼扒🐮
块扒长过手掌✋
油脂分布平均,叫了五成熟岩岩好
美国特级牛肉眼扒
🔹慢煮柳西兰菲力牛柳(同样点了5成熟)
慢煮柳西兰菲力牛柳
🔸黑毛猪火腿凯萨沙津
连前菜都一样认真,油脂分布平均
黑毛猪火腿凯萨沙津
🔹甜品:Cheese cake 🍰 好食又睇得☺️
Cheese cake
题外话/补充资料:
✔️温馨提示:唔系peak hour去都好full, 建议先订位