2023-08-12
🔥午市任食 $188/位🔸2010年代好多呢种又有火锅又有刺身仲有得韩烧嘅餐厅,但个问题系整体食物水平太劣,香港人对食物要求愈嚟愈高之下就执咗好多哈哈🫢但今次推介呢间整体嘅食物水准真系对得住价钱,如果你系贪心又大食嘅人,值得一去🔸呢间餐厅有任食鸡煲、火锅、刺身同埋韩烧,种类多元化,令人眼花缭乱。先嚟热辣辣嘅鸡煲摆喺枱,佢嘅鸡煲非常出色,酱料浓郁,渗入鸡肉入面,而且保持嫰滑🔸个日唔系特别想食韩烧,但都揾啲野烧下!烧咗牛仔骨,虾饼同墨鱼饼,整体水准都唔错🔸刺身算有惊喜,比起一般放题店我觉得再新鲜多小小🤔推介佢哋嘅三文鱼刺身,色泽鲜艳,口感嫩滑,另外赤虾同赤贝都系我比较钟意嘅款式😃🔸食晒上面啲嘢都已经饱饱,但都一定要加汤打下边炉先叫圆满😁火锅配料试咗包括了鲩鱼、牛肉、黑豚肉同牛舌。肉质非常新鲜,特别系牛舌,嫩又弹牙。另外,佢哋嘅广岛蚝亦都几出色,蚝身肥美🔸当然,饮品选择都好多同埋系任饮~推介大家午市嚟,会舒服啲🥰晚市佢地会好爆场下