2022-07-05
🚶🏻位置:喺旧H&M对面,见到红豆冰室隔离架䢂就可以直上。环境:偏向居酒屋style,木凳木台红灯笼🏮都好有feel🥰食物:🍣三文鱼腩刺身(4H)三文鱼腩偏厚身😍食落好有口感👍🏻🍤1×牛油果软壳蟹卷有牛油点切片喺寿司面,入面又包住青瓜丝同软壳蟹,食落完全唔腻😍🍣1×海胆军舰🔥🔥🔥必试🍣1×酱油七味烧左口鱼边寿司左口鱼油脂好足够,入口即而田💥好正🍣1×火炙黑松露带子寿司带子几厚实,配搭黑松露食,又有香味又有口感( ´ ▽ ` )ノ🍣1×火炙吞拿鱼寿司🍢1×盐烧厚切牛舌串(1串)牛舌真系好厚🥰但妈咪话食落有啲轫,要咬好耐。🍱1×三文鱼海胆饭三文鱼捞埋海胆食真系超超超正!本身已经好饱,但见到呢个饭真系好吸引,决定追单!我觉得捞埋食最好食,单独食海胆+饭反而无咁出色。好推荐🥰🥰🏮今个月喺大山730前落单仲享有85折优惠添呀!记得要show openrice𠮶优惠比店员睇啦~——————————👭🏻人数:2💵人均:$200🍽份量:最后加埋个饭超级饱🥰⏱到达时间:1930⏳等候时间:5mins——————————
食物:
🍣三文鱼腩刺身(4H)
三文鱼腩偏厚身😍食落好有口感👍🏻
🍤1×牛油果软壳蟹卷
🍣1×海胆军舰
🔥🔥🔥必试
🍣1×酱油七味烧左口鱼边寿司
左口鱼油脂好足够,入口即而田💥好正
🍣1×火炙黑松露带子寿司
🍣1×火炙吞拿鱼寿司
🍢1×盐烧厚切牛舌串(1串)
牛舌真系好厚🥰但妈咪话食落有啲轫,要咬好耐。
🍱1×三文鱼海胆饭
——————————