2021-11-06
祥仔辣辣成日行过听过,但就真系未食过!今次终于有机会黎试啦,仲要系试到旺角总店限定既辣辣烤鱼😍 入到去枱枱都食住一锅好正🥰 通风非常好,圆枱梳化位坐得好舒服🥳✦ 钳鱼 - 祥煮麻辣味 $𝟯𝟴𝟴 (会员$𝟯𝟮𝟴)另外仲有酸菜、青椒、蕃茄、泡椒味汤,今次拣佐经典四川麻辣口味!有微小中大辣拣😉 汤底好浓郁香麻,加汤会加入秘制胶原浓汤完全唔会令汤底变淡👍 值得一赞系佢个鱼,保持到好滑身有鱼味👍🏻 仲食到滑嘟嘟伴随鱼油既鱼皮😝 feel到系新鲜即上!配菜/辅菜:✦ 鲜虾 $𝟱𝟴✦ 白沙蚬 $𝟰𝟴✦ 皇帝蟹柳 $𝟰𝟴✦ 薯粉条 $𝟯𝟴✦ 皇帝菜 $𝟮𝟴最中意系鲜虾,好新鲜仲有啲虾膏好正👍 白沙蚬好清甜,如果份量再多啲就好啦😍 另外就系打边炉我最爱既蟹柳同一定要配麻辣汤既薯粉🤓前菜:✦ 川味口水鸡 $𝟱𝟴饮品放题:✦ 无酒精 $𝟯𝟴另外仲有蓝妹畅饮放题$68,中意饮酒既朋友就岩晒!食辣紧系要饮野锯下,无酒精放题会提供返汽水,梳打水同豆浆😉
✦ 钳鱼 - 祥煮麻辣味 $𝟯𝟴𝟴 (会员$𝟯𝟮𝟴)
配菜/辅菜:
✦ 鲜虾 $𝟱𝟴