2023-03-23
严选新鲜时令食材, 大部分食材从日本鱼市场空运到港✈️, 享受到新鲜美味嘅刺身, 质素相当高, 我个人觉得价钱非常合理, 性价比高👍🏻!我哋被安排坐喺吧枱位, 可以睇到师傅喺吧枱席前整手握寿司🍣~ 用 QR code落单好方便!每件寿司都系即叫即场握, 刺身好新鲜, 醋饭柔软度适中, 好回味🤤!《🌟必叫 - 鲔世刺身盛》钟意食刺身嘅朋友唔好错过!全部都系厚切, 而且非常新鲜, 推介🤩!一共有6款刺身, 每款刺身各2片, 包括有三文鱼、油甘鱼、特大赤海虾、日本帆立贝、深海池鱼、大本鲔鱼腩, 随餐仲会附送炖蛋、面豉汤及沙津🥗 🔸三文鱼 - 肥美鲜甜🔸特大赤海虾 - 超大只, 虾头仲有甘香嘅虾膏🔸大本鲔鱼腩 - 呢个真系一试难忘!大拖罗布满雪花纹, 超肥美, 充满油份, 入口即融, 成个口腔都充斥着满满嘅油香, 食完超级满足!🌟另外推介👍🏻 中本鲔鱼腩刺身 - 同样都系厚切, 鲜嫩肥美, 富油脂, 入口即融, 带有甘香既鱼油味🍣厚切火炙鹅肝寿司 - 火炙后见到鹅肝肥到滴紧油!表层微焦脆, 食落更加香口~🍣火炙左口鱼裙边寿司 - 炙烧过后迫出油份, 左口鱼裙边超嫩, 富鱼油香, 入口即化!🍣火炙
《🌟必叫 - 鲔世刺身盛》
🔸三文鱼 - 肥美鲜甜
🔸特大赤海虾 - 超大只, 虾头仲有甘香嘅虾膏
🍣火炙三文鱼 - 非常肥美, 鲜味十足!
🍣火炙帆立贝寿司 - 帆立贝厚身, 鲜甜爽口