最近好想食烧肉放题呀~前几日就同朋友去左朗豪坊一间主打无烟放题烧肉既餐厅,好多时都大排长龙,好彩可能系平日所以唔洗点排😛一坐底之后我地就要拣set,而今次我地拣左Supreme Set ($298/1)😋一入座之后就餐厅会安排一份牛猪鸡拼盘,之后自己可以根据餐牌再落单~◦ 肉类Supreme Set既肉主要系牛肉同海鲜,包括安格斯牛板腱、一口牛、厚切牛舌、猪颈肉、蜜汁猪肋粒、酱烧鸡肾等,当中我最钟意既就系安格斯牛板腱,切得几薄但大块,烧起黎都几香口好食😋猪肉方面,猪五花切到几薄,烧上黎都几脆口😁◦ 自助Bar外面有个熟食/小食/甜品Bar,包括泡菜、薯条、炸香蕉年糕、棉花糖等,用黎送烧肉食真系唔错😘蔬菜方面就有茄子、翠玉瓜、香菇、玉米等等,个人就推荐香菇❤️◦ 饮品饮品方面有唔少梳打,亦有可乐雪碧等。我选择左青柠梳打,而朋友就叫左青苹果梳打,两杯都唔会好甜,味道都唔错~餐厅地理位置真系非常方便,坐电梯上到10楼一岀就系餐厅!餐厅座位都唔少~室内装修就如餐厅名咁似一个实验室🧪📍Lab 10 旺角亚皆老街8号朗豪坊10楼26号舖

◦ 肉类

◦ 自助Bar