2022-11-22
最近工作比较繁忙,朋友专登揾咗间位置方便,但系坐得舒适嘅日本餐厅,等我食个舒适嘅晚餐😎 餐厅仲有星期六限定嘅优惠: 全日 🌈指定日本生蚝,买一送一午市 🌈A4和牛寿喜烧套餐 (一人前) $298晚市 🌈指定即烧串烧,买二送一📍日本生蚝日本生蚝size 大大的😍creamy得黎味道有层次,首先会食到淡淡嘅矿物质海水味,随之而来嘅系生蚝肥美呀鲜甜嘅味道!正丫🥰估唔到咁大只又咁出色😆📍A4和牛寿喜烧A4和牛质地冧身,入口即化,做寿喜烧真系一流!配上丰富嘅蔬菜拼盘,寿喜烧汁唔过甜,味道非常正!📍刺身三点盛今日新鲜嘅蜜柑鲷,油甘鱼同埋银鳕鱼😋 刺身摆盘以不同嘅食用花、日本松柏叶等装饰,令人食指大动❤️ 蜜柑鲷鱼肉冧身,aftertaste 好清甜带微微嘅花香!油甘同鳕鱼都非常鲜甜,冲击味蕾非常之正🥰📍金龙卷金龙卷最重要梗系条龙(炸虾)啦😌 中间包住嘅炸虾新鲜炸起,炸浆薄身够脆,虾肉弹牙~ 配合青瓜丝、醋饭令到口感同味道都有层次,面头仲有烧芝士同埋蟹子丰富口味~ 我觉得值得推介! 📍串烧s因为指定串烧买二送一,我哋今次试咗好多款串烧: 🐥鸡肾, 鸡心, 鸡腿肉,🐮 牛舌, 🐷日本豚腩肉, 🍄鸡髀菇,
全日 🌈指定日本生蚝,买一送一
午市 🌈A4和牛寿喜烧套餐 (一人前) $298
晚市 🌈指定即烧串烧,买二送一
📍日本生蚝
📍A4和牛寿喜烧
📍刺身三点盛
📍金龙卷
📍串烧s
因为指定串烧买二送一,我哋今次试咗好多款串烧: 🐥鸡肾, 鸡心, 鸡腿肉,🐮 牛舌, 🐷日本豚腩肉, 🍄鸡髀菇, 秋葵, 🫑青椒仔
厨师计好时间上枱,令我地可以品尝热辣辣嘅串烧!牛舌厚肉,外脆内软,食落系爽口弹牙❤️ 串烧都几出色,而且价钱抵食,性价比高🫶🏻
另外店员态度值得一赞👍🏻 又细心又搅笑,为哩餐加分😘