餐厅: 花斑茶社 (樂道)
资讯:

2021-07-26 731 浏览
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و【柳丁绿茶 饮埋啲渣】话说前排有日喺尖沙咀行行吓街好口渴,路过见到呢间舖,又见到网上劲多好评,就买咗杯嘢饮吓解吓渴😛 最重要嘅系,佢原来系黄店嚟,记得要支持下啦🥰~我是Menu~柳丁绿茶 $28平时喺天仁饮开香橙绿茶嘅我哋今日就试咗呢杯嘢饮,同平时饮开嘅唔同,呢度嘅绿茶茶味香浓,饮落去仲有阵回甘味😋而为咗可以饮到原始啲嘅风味,我哋拣咗小甜。饮落去橙味相当出,佢哋用嘅橙唔算太甜,但亦唔会有酸涩味,饮落相当清爽解渴🍊 比较起上嚟,贵$3有咁清香嘅茶饮,都真系几抵🤑~评分~ (5分满分)环境:🦦🦦🦦🦦食物:🍯🍯🍯🍯服务:🐻🐻🐻🐻总分:💛💛💛💛地址:花斑茶社 (乐道) (尖沙咀)尖沙咀乐道32-34号地舖
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
【柳丁绿茶 饮埋啲渣】

~我是Menu~
柳丁绿茶

柳丁绿茶 $28

~评分~ (5分满分)
环境:🦦🦦🦦🦦
食物:🍯🍯🍯🍯
服务:🐻🐻🐻🐻
总分:💛💛💛💛

地址:
花斑茶社 (乐道) (尖沙咀)
尖沙咀乐道32-34号地舖