早排无咩野做成日都会入西贡感觉上小人啲但其实唔系~ƪ(˘⌣˘)ʃ 几乎每一次去到一定会食菠萝包🤣指定routine (๑˃̵ᴗ˂̵)虽然系比起出边平时买到𠮶啲菠萝包贵好多但系真系好好食😛..~~~~~~~~~~~~~~~💭菠萝油🍍🍞🧈|💰$17其实食咗咁多年我之前都净系食菠萝包唔会食菠萝油 觉得成旧牛油🧈食真系好肥(*´-`) 最后🐷表示好食啲所以终于试咗食~虽然一路食一路觉得好有罪恶咁但系停唔到口🤣本身个菠萝包嘅表面已经劲松脆 而个面包就劲软绵绵咁(๑˃̵ᴗ˂̵) 如果撞正啱啱出炉嘅话旧牛油仲会系半溶嘅状态!✨ 真系好正😭💕..💭葡挞🥧|💰$14呢个就好睇彩数🤣觉得要等佢出炉热辣辣先好食~ 始终佢唔系包我就会觉得冇咁吸引🥱..
虽然系比起出边平时买到𠮶啲菠萝包贵好多但系真系好好食😛.
~~~~~~~~~~~~~~~
💭菠萝油🍍🍞🧈|💰$17
💭葡挞🥧|💰$14