2023-01-01
大家都知道燕窝花胶养颜补身❤️ 但系应付工作已经够繁忙,边有心机时间自己整丫🥺 早几日同事带我黎哩间小店 ,佢哋嘅花胶、燕窝、桃胶、雪燕等甜品每日新鲜制作,仲要超多口味添!😍 除左甜品仲有靓汤同埋麻辣菜色,买左d 返屋企慢慢叹🥳 感觉满满嘅骨胶原!📍3.6牛乳木瓜奶冻雪燕惊喜之作😍 木瓜味道清甜,加埋雪燕同奶一齐烹调,非常滋润👍🏻底层奶冻唔会过甜,而且滑口。所有嘢夹埋一齐享用超配搭👏🏻 哩款绝对会encore 📍鲜炖花胶奶冻花胶份量好足❤️啖啖都食到花胶‼️ 奶冻奶香味浓,而且花胶溶化左系奶冻到,令到奶冻非常Q弹Q弹🫰🏻食得出嘅骨胶原📍富贵鸡鲍翅哩款汤品材料丰富,包括鲍鱼、花胶、素翅、三黄鸡,口感非常浓郁厚身,满足!📍蒜香花胶真空包装可以放冰箱14日!屋企加𩠌必备😛 估唔到花胶除左做甜品,加蒜蓉一样ok!!📍特浓3.6鲜奶冻用上特浓3.6鲜奶制作,奶冻唔会过甜而且奶味香浓,非常滑口🥰除咗外卖之外,佢哋仲可以堂食
📍3.6牛乳木瓜奶冻雪燕
📍鲜炖花胶奶冻
📍富贵鸡鲍翅
📍蒜香花胶
📍特浓3.6鲜奶冻
除咗外卖之外,佢哋仲可以堂食