2024-06-24 672 浏览
【油尖旺區】【T.Co】呢度嘅讀者都知我係一個癡心情長劍,樣樣嘢都為晒女同事去做嘅人。對於某啲人嚟講,呢啲行為係侮辱佢哋嘅智慧、係戇居,然而女同事同我一樣都係「打工仔」,我就冇能力開間公司畀佢做喇。不過咁啱嗰時同佢講開呢間嘢,我梗係要身先士卒去食。咁我又唔會講到我嚟呢間「T.Co Pita Wraps 烤卷外賣專門店」叫個外賣食就係捍衛自己嘅愛情咁誇張,只係佢當時話聽講呢間嘢新開,我就自費用 $90 叫咗個「B2 套餐」,有「牛肉烤卷」同「雞肉烤卷」跟「可口可樂」,味道還可以啦,唔會太濃味就得。但係食嗰陣好容易會掂到啲食物,會食到自己對手油淋淋,個紙套同裡面張紙嘅設計可以再好啲。之後我上司出慧哥都請咗我食個「牛肉烤卷」,免費嘅係特別好食,可惜係我冇跟到呢間食肆個 marketing agency,所以接唔到呢個 job,全部都係自費嘅。。。(地址:尖沙咀加拿分道45-47號宏生大廈地下A4號舖)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicio

(地址:尖沙咀加拿分道45-47號宏生大廈地下A4號舖)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺區 #尖沙咀 #尖東 #紅磡 #T.Co #TCO #烤卷外賣專門店 #烤卷 #牛肉烤卷 #雞肉烤卷 #可口可樂 #1am1429 #1ambackup
2024-01-25
外卖自取