2022-07-13 240 浏览
肥b试过一次,感觉唔太好,话想带我去再试吓,俾多次机会佢。平时行过偶尔都见到几多人,所以就试一试啦!餐厅装修都有特别,开扬又光猛,环境卫生唔错。而服务就...由决定食哩间行入门口,自己去嘟针卡,到自己揾位坐都冇职员理过你。✨磨菇汤 (餐汤)饮落有磨菇味,但汤品唔够香浓,属于切粒加落忌廉汤嘅款式,面层加咗几粒面包脆粒,口感系丰富咗。✨蟹棒蕃茄忌廉意粉 $78上枱见到蟹盖的确有惊喜,喜在于有装饰,惊系发现蟹盖的确只系一个装饰😓 反转蟹盖仲见到入面超级干净仲湿嘅💦 系洗完嘅感觉。酱汁系龙虾汤味道,都几香嘅,中间夹杂住蟹棒丝,咁就啖啖都食到蟹棒,意粉咬落几弹牙,不过口感有啲唔似系意粉😂✨温泉玉子卡邦尼意粉 $85温泉玉子做得唔错,配埋烟肉都ok,但卡邦尼意粉竟然冇味😅 ✨水蜜桃绿茶 (套餐餐饮)淡淡嘅水蜜桃味配埋绿茶都几清新🌿✨柳橙冰红茶 (套餐餐饮)红茶味几浓,但柳橙味就唔系出,所以感觉只系饮紧冰红茶。🔍整体感觉:餐厅环境的确唔错,但服务态度就有待改善。蟹棒意粉上枱时,蟹盖原本放喺意粉上面,我刚移开去旁边,但仍然系盖住意粉嘅,职员突然伸手埋嚟拎走个蟹盖,完全都冇理会过客人😓 佢咁心急收返个蟹

✨磨菇汤 (餐汤)

✨蟹棒蕃茄忌廉意粉 $78

✨温泉玉子卡邦尼意粉 $85
温泉玉子做得唔错,配埋烟肉都ok,但卡邦尼意粉竟然冇味😅

✨水蜜桃绿茶 (套餐餐饮)
淡淡嘅水蜜桃味配埋绿茶都几清新🌿

✨柳橙冰红茶 (套餐餐饮)
红茶味几浓,但柳橙味就唔系出,所以感觉只系饮紧冰红茶。

🔍整体感觉:餐厅环境的确唔错,但服务态度就有待改善。蟹棒意粉上枱时,蟹盖原本放喺意粉上面,我刚移开去旁边,但仍然系盖住意粉嘅,职员突然伸手埋嚟拎走个蟹盖,完全都冇理会过客人😓 佢咁心急收返个蟹盖,莫非系要去洗干净再重用🤨 食物嘅味道就麻麻地,唔多吸引,我唔会再去第二次😅
2022-07-05
午餐