2023-06-19 520 浏览
话说有消费劵梗系要做返次孝顺仔请屋企人食tea😂呢间个地方唔算大但系个采光靓,太阳好🌞嘅时候打卡一流👍🏼☕️Americano姐系我饮𠮶杯😂我饮奶会肚痛佢个house blend 系几唔错个fruit 同 nut balance 得唔错之余个日晒味同朱古力味喺尾韵都几出个人系几满意👍🏼 ☕️Latte呢个都几好饮,个奶冇话好遮晒啲咖啡味,个花仲拉得几靓添 ☕️Dirty Coffee呢个真系唔错其实本身Dirty Coffee 就系一样好饮嘅物体头先讲左佢个house blend 系几好饮几够味所以咁样一撞埋去个反差感好有趣 ☕️Lemon Tart好酸😂真系好酸🍋酸到可以洁白牙齿𠮶只酸🦷其实几好味不过慎嗌😂肥仔指数:🐒🐒🐒🐒/5🐒满分 #foodiehk #food #黄色经济圈 #美食家 #肥仔觅食 #hongkong #hkig #Instagram #黄店 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #cafe #coffee #dirtycoffee #latte #americano #houseblend #sundr
话说有消费劵梗系要做返次孝顺仔请屋企人食tea😂
呢间个地方唔算大但系个采光靓,太阳好🌞嘅时候打卡一流👍🏼

☕️Americano
姐系我饮𠮶杯😂我饮奶会肚痛
佢个house blend 系几唔错
个人系几满意👍🏼

☕️Latte
呢个都几好饮,个奶冇话好遮晒啲咖啡味,个花仲拉得几靓添

☕️Dirty Coffee

☕️Lemon Tart
好酸😂真系好酸🍋酸到可以洁白牙齿𠮶只酸🦷
其实几好味不过慎嗌😂

肥仔指数:🐒🐒🐒🐒/5🐒满分

#foodiehk #food #黄色经济圈 #美食家 #肥仔觅食 #hongkong #hkig #Instagram #黄店 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #cafe #coffee #dirtycoffee #latte #americano #houseblend #sundried #lemontart #柠檬挞 #咖啡 #黑咖啡 #拿铁 #脏咖啡 #blacksugar