火锅四人套餐 ($1138)鹿茸菌花胶汤店员建议落材料打边炉前饮碗汤先🥰汤底用咗鹿茸菌菇、花胶、圆肉,红枣等材料制成,味道好清甜,无乜油好有住家汤风味,系健康嘅感觉呀😍手切安格斯牛肉安格斯牛肉系店家手切,每块大小都切得几平均,油花分布得好靓,而且肥瘦适中,食落好有咬口、有牛味🤤一盘份量都唔少架,几抵食😆龙虾海鲜拼盘呢款龙虾海鲜拼盘有龙虾、台山蚝、大蚬、白鳝片😍望落都觉得好丰富,龙虾肉质鲜嫩,熟左自动脱壳,方便得嚟又鲜甜弹牙🤤台山蚝大大只无腥味👍🏻大蚬食落鲜甜多汁又无沙,白鳝片肉质嫩滑~豚肉片豚肉片切得好大块好靓😍色泽好靓,外面有少少肥膏,中间啲肉就好结实,比例均匀,好好食~手打四宝丸四宝丸分别有猪肉丸、牛肉丸、虾丸及墨鱼丸🥰粒粒都真材实料,店家手打👍🏻当中牛肉丸牛味几香浓,虾丸食到有少少虾籽,几过瘾🤣鲜炸响铃响铃系新鲜即点即炸,望落已经觉得几香脆🤩浸3秒汤食系最爽,吸左唔少汤嘅精华之余,再带小小脆脆地嘅口感🥰蔬菜盒蔬菜盒份量十足,菜类、菇类、粟米、蕃茄全部都好新鲜😍一开始将蕃菇同粟米摆落汤底到煲,令汤底更鲜甜🤣食完肉食返啲菜清新一下味蕾,感觉都唔错🥰
火锅四人套餐 ($1138)

鹿茸菌花胶汤

手切安格斯牛肉