之前食过中环的分店觉得味道都不错,所以今次经过湾仔又谂唔到食咩好就试吓佢哋湾仔嘅分店红烧三宝牛肉面 $102推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟分别有牛腱、牛丸和牛肋条,全部都好入味好软淋,而用牛骨煲嘅汤底非常浓郁,粗汤面挂汤能力一流,食嘅每一啖都充满牛味🐂而且白萝卜爽甜冇喳😆特选台式四宝饭 $82推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟分别有猪耳、鸡翼、肉燥和鲁蛋,猪耳好爽脆,而且一啲都唔腻,鸡翼就卤得好入味,好轻易就可以做到骨肉分离,肉燥配饭食就一流🤤鲁蛋同样都非常入味,不过整体配搭一齐食都唔会觉得太浓味府城虾卷 $32推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟味道有少少似平时喺酒楼食嘅腐皮卷🤣不过外层就冇咁多腐皮,所以食落油腻感冇咁重,中间嘅虾肉亦都会多啲,食落嘅质感会比较软身,整体味道都唔错炸花枝丸(4粒)$42推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟同平时食的味道分别不大,都系好食嘅😋同埋炸得够脆因为叫咗主食,可以加$14叫$28以下的饮品爱玉荔枝绿茶 $14推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟绿茶味偏淡,荔枝味比较突出但系唔会好甜,而且有我最钟意食嘅爱玉😆我要份量多到饮晒嘢饮都未食完白桃乌龙茶 $14推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟一定要放耐啲等到茶包味道散发晒出嚟,白桃

红烧三宝牛肉面 $102

特选台式四宝饭 $82

府城虾卷 $32

炸花枝丸(4粒)$42
推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟

同平时食的味道分别不大,都系好食嘅😋同埋炸得够脆

因为叫咗主食,可以加$14叫$28以下的饮品

爱玉荔枝绿茶 $14

白桃乌龙茶 $14
推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟

一定要放耐啲等到茶包味道散发晒出嚟,白桃味和乌龙茶味都很浓,但并不会盖过对方的味道,反而相当亦将

✨整体来讲,价钱唔会好贵,食物质素完全对得住呢个价钱,平时返工都几值得一食

以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如有不同,敬请见谅。