呢间水果店喺启德AIRSIDE新开,提供鲜制果汁同甜品,全部都每日新鲜制作,行到攰买杯饮品坐低抖下😋🥭金黄茫茫 表面铺满大大粒嘅芒果好吸引🤩芒果粒粒都好鲜甜,加上中间嘅粟米片同朱古力脆脆,口感几正;个底系芒果沙冰嚟,够哂冰冻😍不过表面太多cream,食得多会有少少滞,如果份量调整下又或者同朋友share就更好😆🥭自家制足料杨枝甘露 呢枝杨枝甘露可以称为方便携带版嘅糖水🤣同一般糖水舖食到嘅无异,但用樽装盛载,杨枝甘露好足料,好多芒果粒😍西米同西柚比例都好好,饮落好香甜,无一般西柚嘅苦涩味,几好饮🥰🍉1公升西瓜汁 一公升真系好多😂适合3-4人share饮~即叫即榨、清爽清甜,饮完有透心凉嘅感觉,夏天消暑一流🥰🍇新鲜水果杯 好色彩缤纷嘅水果杯,有5-6款时令水果,包括提子、火龙果、西瓜、橙、哈密瓜、菠萝🥰全部都好新鲜,鲜甜多汁🤤🫐12星座果汁 - 摩羯座 呢款系蓝莓红火龙果雪梨汁嚟,每个星座都有不同组合不同颜色嘅果汁,摩羯座只色好靓所以就拣咗🤣饮落好清爽润喉,有啲颗粒感,口感几好🥰总结:唔使下下饮废水,有得饮健康果汁都唔错!

🥭金黄茫茫
表面铺满大大粒嘅芒果好吸引🤩
新鲜水果杯

🥭自家制足料杨枝甘露

🍉1公升西瓜汁

🍇新鲜水果杯

🫐12星座果汁 - 摩羯座

总结:唔使下下饮废水,有得饮健康果汁都唔错!
新鲜水果杯
  • 自家制足料杨枝甘露