📍#牛站(駅)麻辣火锅放题 (观塘)观塘观塘道414号1亚太中心6楼♡人均消费: $708 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️牛站有120分钟吃到饱火锅,成人只需$298!自助酱料区、热食、甜品柜、饮品柜应有尽有,仲有梅酒、清酒、椰青水,甚至连热的纸包饮品都有,真系好贴心!自助区亦有好多唔同种类既食物可供选择,一应俱全。✨ 鸳鸯锅|牛駅秘制麻辣锅|蟹皇海鲜锅 鸳鸯锅+$48就可以叫到鸳鸯锅,左边系麻辣锅,辣味适中,香气扑鼻,食落去有啲麻麻的感觉,超过瘾。而右边嘅蟹皇海鲜锅,汤底清甜,仲有蟹膏的香味,拎黎食海鲜一流,都满足。✨ #SRF肩胛肉眼 呢个肩胛肉眼真系好正,肉质鲜嫩,油花分布均匀,肉味浓郁,简直系食肉者的最爱!✨ 海鲜|大头虾|沙白|帆立贝 最推荐海鲜☺️ 全部都好!新!鲜! 必食大头虾,虾头啲虾膏多到涌岀黎,超级香,虾肉爽口又弹牙,我地都忍唔住encore左4次!正啊😍而沙白都大只而又无沙,只只都好鲜甜!✨ 乳鸽 乳鸽都系必食之一,咬落去皮香肉嫩,味道鲜美,真系唔可以错过!▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
📍#牛站(駅)麻辣火锅放题 (观塘)
观塘观塘道414号1亚太中心6楼

♡人均消费: $708 @ 2