Weekend入西贡chill下,听讲呢间系沙嗲牛关注组力推香港头3位最好食嘅沙牛面🫣,咁梗系要try喇!的确去到好多人已经排紧队👫👫,老板话外卖至少都要等半个钟⏰,依然劝退唔到大家🤣,所以我地等咗足足45分钟沙嗲牛面先上枱😂 umm唔知系咪舖头太忙,我地觉得颇失水准……推荐指数:🐷🐷(5分满分)(原因:同我想像中爆浓郁既沙嗲牛差太远,期望越大失望越大)🐮沙嗲牛肉汤面 𝐇𝐊𝐃 45大家力推嘅沙嗲牛面,出名浓郁挂汤,但当日一上枱,见到咁多汤我都有d心知不妙😐,果然一饮,「咁淡嘅🙈?」系有带点花生味,但只系一点点,唔浓郁唔辣🫠,公仔面挂到汤,但重点都系个汤太淡了…同我想像浓到变沙嗲酱咁差咗九丈远🫣🫣。牛肉亦稍微有d韧,45蚊冇嘢饮,差不多价钱我系楼下茶记仲可以配埋多士炒蛋冻柠茶,真心失望😵‍💫🍛匈牙利面珠登饭 𝐇𝐊𝐃 62沙嗲牛失望,好彩俾呢个面珠登饭救返少少🤏 酱汁酸酸甜甜,牛面珠登软林入味,份量亦唔少,捞饭食正👍🏻环境:两间舖位,但都较细,周末高峰时间预咗要排耐小小~

推荐指数:🐷🐷

🐮沙嗲牛肉汤面 𝐇𝐊𝐃 45

🍛匈牙利面珠登饭 𝐇𝐊𝐃 62

环境:两间舖位,但都较细,周末高峰时间预咗要排耐小小~
2023-03-12