2021-08-07
呢间意大利餐厅新开无耐,就见到好多人推介,搞到小编都心思思想去试下🤣 重点系有星级米芝莲名厨主理,所以质素都有返咁上下😍 餐厅座位宽敞,而且开放式厨房可以睇到烹调过程添😙🌟 Crispy Octopus ($168)餐厅用左脆炸既形式去烹调八爪鱼脚🐙 八爪鱼烟韧得黎唔会难咬,而且炸粉好薄,不过小编略嫌唔够脆🤯 不过铺系底层既薯蓉反而几软滑好味🤣🌟 Truffle&Parmesan Cheese Baked Oysters ($328)黑松露同芝士味都几香,但绝对无盖过蚝本身既味道🦪 不过呢个偏贵,喜欢焗蚝既朋友可以一试🤪🌟 Classic Lobster Tagliatelle ($298)呢个龙虾扁意粉大推🦞 龙虾肉都有3-4旧,佢既扁意粉系曲曲地既好挂汁🍝 睇得出佢系手工制既意粉,而且口感微微弹牙😍🌟 Hot Salami Mozzarella With Tomato Pizza ($168)果然pizza系意大利菜必食既🍕 10吋pizza上台热辣辣,辣肉肠同芝士都好足料,啖啖都唔会空虚😋 饼底系微脆既面包感觉🤪🌟 Summertime Magic / From Miles Aw
🌟 Crispy Octopus ($168)
🌟 Summertime Magic / From Miles Away ($78 each)
Summertime Magic系杯比较甜既mocktail,芒果同乳酪味都好重🥭 而另一杯卖相都几靓仔,菠萝味偏重😋
*另收加一服务费
味道:🌕🌕🌕🌕🌑