2024-11-03 230 浏览
最近去咗粉岭探朋友~喺附近发掘咗一间抵食cafe,如果住得近嘅话都可以去食下!我哋食晚市二人精选套餐,主食、小食、饮品每样两份,仲要免收加一,两个人最平$155就有交易,食物卖相整体都靓,味道虽然唔算好惊艳,但都真系几抵食!😚。白咖哩脆鸡滑蛋饭个饭系珍珠米,而且白咖哩好香,个蛋同鸡都整得滑,全部𩠌夹埋都好啱送饭,卖相好睇得嚟味道都唔错,不知不觉就食到劲饱啊🤣。鸡肉磨菇长通粉通粉份量好多,而且仲有一片蒜香多士,一定会饱!啲鸡肉都算大嚿,味道唔错~不过食到中后段就觉得个通粉有少少干身🫣但都属于可接受范围以内的。番薯条小食可以拣番薯条!!系我嘅最爱之一🥹呢间嘅番薯条系幼身的,都ok脆但唔知点解味道唔算好出🥲好似争咗少少咁。炸鱿鱼(+$12转配)套餐小食包咗嘅只有薯条/番薯条,其他选择都要加少少钱,但感觉都几抵加🫣鱿鱼圈几好食,外层够脆,入面弹牙但唔韧,表现唔错!。冻柠檬茶

。白咖哩脆鸡滑蛋饭

。鸡肉磨菇长通粉

。番薯条

。炸鱿鱼(+$12转配)

。冻柠檬茶
2024-10-19