呢间小店有不同款式嘅豆腐花、糖水同豆浆佢地比较特别嘅系有特色豆腐花✨例如红/绿豆沙、黑芝麻、薏米白果豆腐花呢啲款色系一般豆花店比较少见🤔除左豆腐花之外我都有饮过佢地嘅薏米豆浆 好足料😆味道不错 唔会太甜 太家经过都可以试试🌟今次叫左:❶ 冻桂花冰糖豆腐花🌼 💰𝟗❷ 冻黑芝麻豆腐花🖤 💰𝟗(外卖+$𝟏)冻嘅豆腐花偏硬身同实净 但系仍然好滑👍🏻浓郁豆香味 自己按喜好加上桂花冰糖同黄糖甜度适中 而家咁热嘅天气食透心凉👍🏻👍🏻黑芝麻豆腐花外卖比家人食的🤣所以无录低🥹但就系加左芝麻糊嘅豆腐花都系$𝟗 其实几抵食 钟意食芝麻糊的可以一试~味道😋:𝟒/𝟓 性价比🤩:𝟒/𝟓回头率🔙🥳:𝟒/𝟓• ─── @𝓱𝓮𝓲.𝓵𝓮𝓽𝓼.𝓯𝓮𝓪𝓼𝓽 ─── •👧🏻|香港𝟎𝟎后𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞🤤🇭🇰❤️‍🔥|美食情报💥|真实食评🫦💰|寻觅𝐂𝐏值高嘅美食👅🍳|不定时煮食分享👩🏻‍🍳🍽𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓫𝓻𝓲𝓷𝓰𝓼 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓽𝓸𝓰𝓮𝓽𝓱𝓮𝓻 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓯𝓸𝓸𝓭👩🏻‍🤝‍👩🏼🍩𝓗𝓮𝓲 𝓛𝓮𝓽’𝓼 𝓕𝓮𝓪𝓼𝓽, 𝓪𝓵𝔀𝓪你食豆腐花系:𝔂𝓼 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝓹𝓵𝓪𝓬𝓮💗★ 🥰如果喜欢我嘅分享✨➜ 记得𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰🫶🏻 @hei
呢间小店有不同款式嘅豆腐花、糖水同豆浆
佢地比较特别嘅系有特色豆腐花✨
例如红/绿豆沙、黑芝麻、薏米白果豆腐花
呢啲款色系一般豆花店比较少见🤔
除左豆腐花之外
我都有饮过佢地嘅薏米豆浆 好足料😆
味道不错 唔会太甜 太家经过都可以试试🌟

今次叫左:
❶ 冻桂花冰糖豆腐花🌼 💰𝟗
❷ 冻黑芝麻豆腐花🖤 💰𝟗(外卖+$𝟏)
冻嘅豆腐花偏硬身同实净 但系仍然好滑👍🏻
浓郁豆香味 自己按喜好加上桂花冰糖同黄糖
甜度适中 而家咁热嘅天气食透心凉👍🏻👍🏻

黑芝麻豆腐花外卖比家人食的🤣
所以无录低🥹但就系加左芝麻糊嘅豆腐花
都系$𝟗 其实几抵食 钟意食芝麻糊的可以一试~

味道😋:𝟒/𝟓

❤️‍🔥|美食情报💥|真实食评🫦
💰|寻觅𝐂𝐏值高嘅美食👅
🍳|不定时煮食分享👩🏻‍🍳🍽

★ 🥰如果喜欢我嘅分享✨
➜ 记得𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰🫶🏻 @hei.lets.feast❤️‍🔥
咁就唔会错过我嘅最新帖文啦🥳

★ 😋如果睇完想去试✨
➜记得𝐛𝐨𝐨𝐤𝐦𝐚𝐫𝐤🏷 / 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞比朋友仔一齐睇👩🏻‍🤝‍👩🏼