2021-12-18
《Cinnabon》 呢间来自美国嘅肉桂卷专门店系拣好口味后会即场帮你加糖浆、配料! 口味同size都有几多选择! 如果你怕腻但又心丝丝想试, 咁就可以拣个细粒d既试下!除左拣size,大家仲可以选择coffee set,中和下肉桂卷嘅甜腻感~🔥 ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️🔸原味肉桂卷 + Americano ($ 48)呢个系最classic嘅口味~ 食落有好香既肉桂味!而且面包底好软熟!表面落左朱古力酱同炼奶,完全唔同越食越口干!✨🔸焦糖苹果肉桂卷 + Latte ($ 48)呢个系最近推出左新口味 !一见到就即刻叫左嚟试! 小编就觉得呢个比经典口味好食~ 加左苹果粒之后味道酸酸甜甜🤤而且有苹果粒咬下咬下🍎 成件事更加有层次🤩以上2款都系minibon,姐系比正常size细粒d架~▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️不设加一服务费▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🔸原味肉桂卷 + Americano ($ 48)
🔸焦糖苹果肉桂卷 + Latte ($ 48)
以上2款都系minibon,姐系比正常size细粒d架~
不设加一服务费