餐厅: 天仁茗茶 (荃灣廣場)
资讯:

2024-08-30 345 浏览
【荃湾区】【天仁茗茶】我相信大家同我一样都饮过呢间高质素嘅台式茶饮店无数次,不过之前都比较少机会讲佢哋。今次佢哋同坚信号合作出咗几杯新嘢饮,我都有同朋友去试,觉得几值得讲吓。佢哋 crossover 嘅系「豆浆豆花系列」,全线一田嘅天仁分店有售,我哋喺荃湾试。我试咗 $27 嘅中杯「豆浆奶茶」,我觉得豆浆味好浓,喺用饮管吸啜嘅过程里面饮到啲豆腐花,成件事就喺口感同味道上面都好有新鲜感。朋友就试 $32 嘅中杯「豆浆豆花四季乌龙奶茶」,佢不约而同都系称赞豆味浓郁,而佢话个茶味都唔错咁话,几好。而店员就畀咗张 coupon 我哋,原来只要购买豆浆系列茶饮,每单即可得到坚信号优惠券一张。我唔知系咪张张都一样,我攞到𠮶张就系坚信号指定小笼包嘅半价优惠券。本身坚信号嘅小笼包质素都好好,而家仲有埋半价优惠都几抵,有机会去埋坚信号先。。。(地址:荃湾大坝街4-30号荃湾广场L4楼一田百货TW-4-007专柜)@tenrensteahongkong#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy

@tenrensteahongkong

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am荃湾区 #荃湾 #荃湾西 #天仁茗茶 #tenren #豆浆奶茶 #豆浆豆花四季乌龙奶茶 #坚信号 #豆浆 #豆腐花 #1am1492 #1ambackup
2024-08-27
外卖自取