2022-11-14
宜家天气稍微凉番d已经迫不及待同朋友去行山⛰️当日去左河背水塘行山,好易行好舒服,风景又靓😍行完之后就同坐的士(~$45)就由村口坐到位于锦田既Cafe《Cohee Studio》门口啦😘‣ 烟三文鱼、牛油果、忌廉芝士配酸种面包 ($98)烟三文鱼同牛油果份量都几多,配埋忌廉芝士都几夹,整体黎讲发挥正常~‣ 北海道带子、三文鱼籽、炒蛋、洋葱配Bagel ($98)呢份Bagel好丰富,炒蛋煮得几滑,带子都几大粒,配埋Bagel食都几饱肚🫶🏻‣ 小龙虾沙律、牛油果、三文鱼籽配酸种面包 ($98)小龙虾沙律食落几开胃,而且有埋牛油果🥑同三文鱼籽都好丰富,朋友觉得好好食,表示每次黎都食呢个❤️‣ Genmaicha Latte($38) / Hojicha Latte($38) / Earl Grey Chocolate ($38) 三个饮品既拉花都系超靓🤩味道方面,我最钟意玄米茶Latte,平时好少见呢款特登叫黎试试,果然两者真系几夹好香❤️焙茶Latte都几香,而伯爵茶朱古力同样几香伯爵茶味道,整体都唔错👍🏻💭C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟餐厅位置唔系好多,当时2点几去都差唔多坐满🥲食物质素中上,反而饮
‣ 烟三文鱼、牛油果、忌廉芝士配酸种面包 ($98)
‣ 小龙虾沙律、牛油果、三文鱼籽配酸种面包 ($98)
💭C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟
餐厅位置唔系好多,当时2点几去都差唔多坐满🥲食物质素中上,反而饮品有惊喜😍地理位置位于锦田(最近既地铁站系锦上路站),对于唔少朋友可能有d远,建议去水塘行完山再过黎chill下,呢到不失为一个远离繁嚣既好地方
💰Total: $408 ($136/pp)
📍Cohee Studio|@coheehk
元朗锦田市街152号地舖 (到访分店)
粉岭马会道302号地舖
🚩更多同类餐厅 #foodstep_cafe
🚩更多同区餐厅 #foodstep_元朗
📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_
🙏🏻多谢你既支持,成为我努力分享既动力💪🏻