餐厅: Café Bohème
资讯:

Cafe Boheme系喺西九文化区,主打经典意大利菜,有沙律🥗、意粉🍝、薄饼🍕,海景餐厅嚟讲,价钱都几亲民👏🏻!有indoor同outdoor座位,坐outdoor就叹到无敌海景,食完饭行下海旁,吹下海风都几chill㗎🌊🍕Pollo Pizza $158第一次食鸡胸肉pizza😂原来都唔错,有惊喜!感觉健康啲,少咗啲邪恶感😈呢个pizza用咗2款芝士🧀:水牛芝士mozzarella同乳清芝士ricotta,芝士咸香同鸡胸肉味道好夹,饼底属于脆薄类型😋🍝Tagliatelle Carbonara $148配料好丰富,份量都几多😋有磨菇、洋葱、烟肉、鸡蛋、芝士,卖相吸引!扁意粉口感烟韧,酱汁有香浓芝士味,都几杰身同creamy,做到挂汁效果😙

🍕Pollo Pizza $158

🍝Tagliatelle Carbonara $148