#吉列豚肉超级大惊喜。滑蛋北海道猪柳定食 $98角切鱼生丼 $108跟餐:前菜 茶碗蒸 蚬肉味噌汤 甜品冷萃咖啡 +$12豆腐雪糕 +$12又嚟骆驼漆隐世高质餐厅系列!午市嘅滑蛋北海道猪柳定食真系物超所值。吉列猪柳煎得恰到好处,肉质好出色好嫰,又唔会太油腻。滑蛋滑滑嫩嫩,同埋唔会好混咁,令人食指大动,令人饱足又满足!角切鱼生丼几新鲜,厚度OK,鱼肉鲜嫩多汁。丼饭底层有蓬松嘅醋米饭,加埋鱼生同玉粒,口感丰富~只大虾非常鲜甜跟餐方面,前菜有茶碗蒸同埋蚬肉味噌汤。茶碗蒸蒸得好香,蛋质滑嫩,令人回味。蚬肉味噌汤有浓郁嘅味噌汤底,蚬肉鲜甜,汤头滋味丰富。甜品方面,本身系蜜瓜,我加钱要埋豆腐雪糕,味道清新~然后发现有个完美隐藏食法,就系我本身都加咗钱要咗杯冷萃咖啡,留返嚟同雪糕一齐食,系劲好味嘅Affogato
#吉列豚肉超级大惊喜

滑蛋北海道猪柳定食 $98
角切鱼生丼 $108

跟餐:
前菜 茶碗蒸 蚬肉味噌汤 甜品
冷萃咖啡 +$12
豆腐雪糕 +$12

又嚟骆驼漆隐世高质餐厅系列!