2022-10-27
今日介绍呢间餐厅为观塘轻食外卖店,为近年快速兴起嘅快餐店。店舖宗旨为平衡现代生活步伐与美食追求,一系列铁板烧三文治体现「快捷」与「美味并存的饮食概念。 餐厅装修简洁,铺面比一般外卖店大,亦设有座位供客人使用,价钱与质素成正比,整体而言为不错的体验。快餐店一向都系以自助形式为主,我地先系吧枱落单,之后就可以坐定定等叫号码。由叫餐到提取过程大概十分钟内,而且包装都不错,三文治以铝袋包住,上面贴有该款三文治标签,方便之后同朋友分翻。🌟黄金烟肉芝士铁板三文治($48)馅料有厚厚既滑蛋、烟肉,既芝士,食落既时候有少少拉丝,吐司入面配搭甜甜地既烧烤酱同埋芥末籽蛋黄酱,面包上涂上左好多牛油同有烘过。 🌟慢调撕理食肉兽铁板三文治 $58网上有好多人都推介呢款三文治,望落亦非常吸引。三文治份量颇多,包括慢煮手撕豚肉、熔岩芝士、烤洋葱圈、生菜、番茄等等,配上墨西哥辣椒酱加芥末籽蛋黄酱,相当邪恶。由于今次系外卖关系,两款三文治系食嘅时候已经唔太脆,建议大家要即攞即食。 🌟双重芝士通心粉 ($68)相信大家见到个名都知有几邪恶,每一粒都沾满芝士同忌廉汁,每一啖都有拉丝效果,极度邪恶。通心粉除左芝士之外亦有烟
🌟黄金烟肉芝士铁板三文治($48)
🌟慢调撕理食肉兽铁板三文治 $58
🌟双重芝士通心粉 ($68)
相信大家见到个名都知有几邪恶,每一粒都沾满芝士同忌廉汁,每一啖都有拉丝效果,极度邪恶。通心粉除左芝士之外亦有烟肉、洋葱,令咸香味更重。
🌟照烧蘑菇酿鸡翼 ($38)
鸡翼有两只,配有照烧酱汁同细细粒嘅蘑菇。
🌟hand3bag @hand3ag
观塘开源道64号源成中心地舖