2022-09-05
呢间餐厅夜晚同班朋友食饭吹水一流,可能因为啲椅都几好坐?🤣🤣🤣 室内装修唔算好豪华,胜在舒适顺眼。值得一题系佢有个超大户外位置,夜晚都几好feel🌳🌿 店员话室内/ 外都可以包场搅聚会,迟啲疫情放缓啲可以谂吓😌📍 鲣鱼熟成封门牛柳见到呢个菜式就令我谂起餐厅嘅姊妹店boon,同之前食嘅一样咁好食!封门柳牛扒本身质素十足,煎到锁住肉汁,好juicy!📍腐乳吉列猪扒竹炭汉堡汉堡包上枱嘅时候真系令人哗一声🤩因为块吉列猪扒超大块!猪扒大少少咸香嘅腐乳味,竹炭包唔止好睇仲几好食。估唔到呢个组合创新得来又配搭得几好👍🏻📍法式多士🍞厚面包浸满奶同鸡蛋后煎香,入口软棉棉而外皮微脆,配上香甜嘅糖浆、红桑子脆粒、同埋金宝脆脆,口感丰盛❤️ 绝对系回头必点项目!📍鲜果水果茶📍菠萝乳酪沙冰📍朱古力奶泡菠萝沙冰饮得出新鲜嘅菠萝味道!非常满足我呢个菠萝控🥰 朋友点朱古力奶泡,面头有烧过嘅棉花糖,非常之打卡able,可惜我唔记得咗影相😂 其实我净系记得影杯水果茶,sor lo
📍 鲣鱼熟成封门牛柳
📍腐乳吉列猪扒竹炭汉堡