2023-04-10 1537 浏览
终于去左bookmark已久既亲子餐厅😍 环境明亮企理 采色疗愈 打卡able开放式玩乐区 热气球既吸睛又能满足小攀登欲望🙊 小障碍区与小滑梯🛝 配合透明空间 方便家长们观察👀 想要多啲刺激感 都有条实心滑梯 听说速度颇快😏 店员不时收拾玩具 尘辘清洁🧹玩乐更安心仲有幼幼小千秋 小波波池 咕𠱸池 木系煮饭仔 益智板 摇摇马(其实系羊🐑 同 鲨鱼🦈🤣)仲有个小床俾公仔训😴用餐方面 亲子餐厅配套✅ 有BB凳 儿童餐具开放式厨房 唔大油烟 仲有自助苹果水有儿童餐 睇餐牌估计味道及份量较适合幼幼 所以我地无嗌到 最后拣左几样开心share:日式蛋三文治 千层面 意粉 味道及卖相都较预想好 汤圆钟意食 大人有咖啡☕️ 小朋友饮奶啦😌临走仲有得拣个扭气球🎈 开心开心🥳都系一次开心既体验 不过回头可能性唔大1)索价太贵:除非一岁以下 否则大人小朋友都按时+ 按人收费 (收费请参附图)2)设施较少 而且难度较适合幼幼 3)地点非铁路周边 无论从荃湾/ 荃湾西站行去都有点距离 另外 入大厦升降机🛗前有数级楼梯 如带BB车较吃力洗手间在餐厅外的同层 我地无去 唔肯定情况🤔住附近/ 想打卡/ 幼幼包场派对 🎉
终于去左bookmark已久既亲子餐厅😍

环境明亮企理 采色疗愈 打卡able