餐厅: 傷心酸辣粉 (聯和道)
资讯:

小编之前都有食过#伤心酸辣粉 😹但系就冇食过#放题 😂今次就去咗试😊个鸡煲好好味😍 ——————————————————————————————椒猪肚鸡煲放题 $79/1一开始就会上咗个鸡煲先~胡椒汤超香!唔会太咸或者辣~好好饮😚都有唔少鸡同埋猪肚😍feel到好足料🤤鸡好滑〰️猪肚好爽口👍🏿呢个煲好味!然后就可以自己出去攞𩠌打边炉!食物选择都唔少!但系就有啲食材唔系好新鲜😳小编觉得芋头够晒粉💜好味嘅🤪丸类同肠仔𠮶啲都唔错🥓蔬菜反而新鲜!🥬❤️其他就不过不失啦🤣仲有熟食同饮品可以俾大家自己拎🥰——————————————————————————————#为食tips👻 其实$79真系好坻😂任食任饮 (๑˃͈꒵˂͈๑)见到都有唔少人食烤鱼🐟有机会可以试吓🤣不过希望请你可以改善下衞生🤣个厕所有d污糟🤭
椒猪肚鸡煲放题 $79/1

然后就可以自己出去攞𩠌打边炉!
食物选择都唔少!但系就有啲食材唔系好新鲜😳
#为食tips👻