有时食嘢都想揾返D仪式感Teppanyaki都系个唔错嘅选择🇯🇵!亲民版嘅Teppanyaki系旺角MKT@mkt.hk就揾到喇🤩! 佢嘅全日铁板烧优惠套餐只要$148/位🙀(限时75mins) !净系睇个价钱都觉得好震撼呀🙀🙀!去食当晚已经不停见到好多人入坐呀!我谂我知得太迟了😅!
🍽️当中包括精美前菜、时令田园沙律🥗、季节蔬菜🥒、带子/三文鱼🍣/鱿鱼(3选1) 、日本豚肉薄烧🥓/美国牛肉薄烧🥩(2选1)、炒饭/白饭🍚、南非鲍鱼(+$100)🏮师傅喺面前即烧即食嘅感觉实在太好了,一定唔会放凉咗!海鲜方面我选拣咗带子,应该过系牛油带子先啱🧈!带子大大粒又新鲜,食落富有牛油香!我哋 豚肉、牛肉都试咗,个人喜欢牛肉的口感,咬落会有爆油感💢!整体食材新鲜,高质呀👍🏻!🍹 @commahongkong #台式手摇饮品 半价加配 +$ 13 起 🍑冰桃冰号走甜+椰果+小丸子,甜度刚好!☝🏻小丸子同芋圆都好烟韧!加得过!提提如果要加椰果的朋友记得要先走甜,加完成杯饮品都好FULL!🍞甜品$10优惠加配 - 焦糖多士见到师傅落咗劲多糖但咁先好味呀!外皮烧的脆卜卜😍,如果块多士再厚D就更好了🥳!虽然有限

🍞甜品$10优惠加配 - 焦糖多士
虽然有限时 75mins⏰,但如果冇人等位都会比你坐耐少少,所以唔使担心呀❤️!