🥩炙烧和牛卡尔帕乔 ($188)呢款系和牛刺身嚟,和牛好鲜嫩🥰入口软熟,唧埋柠檬汁一齐食好开胃😆🦪铁盒烧广岛生蚝 ($240/半打)+🧀拉克莱特芝士 ($48/3pc)铁盒烧生蚝系呢到嘅招牌,必点!火侯控制得刚刚好🤩唔会过火侯令到生蚝干柴柴,每只生蚝都胀卜卜好饱满,而且呢到啲蚝仲可以加芝士🧀️加左3只有蚝嘅鲜味之余再多咗层咸香,芝士控唔好错过呀😍🍢芥末鸡柳 ($42)呢款鸡柳串烧用嘅芥末有别于一般攻鼻嘅芥末☺️佢系只有少少攻鼻,但又带点芥末嘅香,可以将串烧嘅镬气吊返出嚟,食落口冇咁寡🥰啲鸡柳都好嫩滑😍🍢海胆鸡柳 ($42)呢款海胆酱鸡柳,鸡柳层皮烧得比较焦香,咬落口有少少焦脆感,搭配埋海胆酱,感觉新鲜好正🥰🥠栃尾油炸豆腐伴魩仔鱼 ($78)呢款炸豆腐面头铺咗大量白饭鱼仔同香葱,连埋炸豆腐一齐食口感几得意🤣豆腐炸得好干身,唔会觉得油笠笠~🍳山芋明太子铁板烧 ($78)山芋泥整得好绵密,再将佢同明太子酱、生鸡蛋捞埋一齐,食落口好满足🥰整体味道好浓郁,而且滑捋捋好好味🤤🍳炖牛舌伴蛋 ($68)牛舌炖得好腍,口感唔错,而且入边仲有芝士同温泉蛋,加埋一齐味道几夹😋而且牛舌份量都唔少,呢个价钱性价比好
🥩炙烧和牛卡尔帕乔 ($188)
炙烧和牛卡尔帕乔

🦪铁盒烧广岛生蚝 ($240/半打)
+🧀拉克莱特芝士 ($48/3pc)
铁盒烧广岛生蚝

🍢芥末鸡柳 ($42)
鰯鱼伴明太子

🍢海胆鸡柳 ($42)

🥠栃尾油炸豆腐伴魩仔鱼 ($78)
山芋明太子铁板烧

🍳山芋明太子铁板烧 ($78)
炖牛舌伴温泉蛋

🍳炖牛舌伴蛋 ($68)
牛舌炖得好腍,口感唔错,而且入边仲有芝士同温泉蛋,加埋一齐味道几夹😋而且牛舌份量都唔少,呢个价钱性价比好高👍🏻

炙烧和牛卡尔帕乔
山芋明太子铁板烧