2024-05-20
【铜锣湾。嫦娥奔月主题 Social Dining 🌕】 #创意理料加上出色饮品。🌕惹味椒盐炸鱿鱼 $158🌕安格斯小汉堡 $198 🌕味噌烧三文鱼 $218🌕印度烤春鸡 $248🌕安格斯牛面颊 $278🌕烤澳洲羊架 $318🌕Golden Oolong Cold Brew Sparkling Tea $58🌕Calamansi Green Tea Kombucha $85🔸好多时候酒店嘅餐厅都会比大家忽略咗,但有好多其实好啱情侣庆祝或者聚会去,今次推介呢间就觉得真系几正,值得推介🤓🔸佢系一间提供创意东南亚fusion西式料理嘅餐厅,先嚟个小食惹味椒盐炸鱿鱼绝对值得一试。鱿鱼炸得香脆,搭配上特色印式酱料调味,每一啖都带有满满嘅风味♥️🔸另外,安格斯小汉堡都系一个不容错过嘅选择。三个小汉堡好方便食,用上优质安格斯牛肉,够晒Juicy。加上松软的汉堡包同新鲜蔬菜,出色😎🔸如果你钟意鱼类,味噌烧三文鱼系一个绝佳选择。三文鱼鲜嫩多汁,淋上味噌酱汁后有更加丰富口感😚🔸印度烤春鸡都系好选择。烤得恰到好处嘅春鸡肉质鲜嫩,配上香辣印度香料,香气四溢🤗🔸安格斯牛面颊同样值得一试。牛面颊煮得软糯入味,每一啖
。
🌕惹味椒盐炸鱿鱼 $158
🌕安格斯小汉堡 $198
🌕味噌烧三文鱼 $218
🌕印度烤春鸡 $248
🌕安格斯牛面颊 $278
🌕烤澳洲羊架 $318
🔸安格斯牛面颊同样值得一试。牛面颊煮得软糯入味,每一啖都散发出浓郁香气;而烤澳洲羊架系一道经典嘅菜式,羊架香嫩多汁💪🏻