今日同朋友行完街一起来到铜锣湾试下呢间 𝙏𝙊𝘽𝙐,位置都好易揾,比较近铜锣湾 𝙈𝙏𝙍 A 出口。𝙏𝙊𝘽𝙐  同时供应日餐同西餐,所以一餐可以同时品赏到唔同风情嘅美食。冰镇番红柿🍅系一道清爽的前菜,非常适合香港炎热嘅夏季。冰镇后嘅番红柿保留咗其中丰富嘅水份与维𝘾,酸甜中又让人感受到夏日的清凉。真鲷刺身🐟摆盘好靓仔,可以食得出新鲜,刺身肉质柔嫩,味道鲜美,满足咗我嘅日本胃,而且一份先$280,好有性价比!炭烧安格斯肉眼扒🥩安格斯牛肉,肉质柔嫩,厨师对火候把握得恰到好处,让牛肉嘅每一面都烤得啱啱好,搭配 𝙏𝙊𝘽𝙐 自制的秘制酱料,味道更加丰富有层次。意大利什锦芝士焗幼面🍝这道菜品将芝士与面条完美结合,面条被浓郁的芝士包裹,每一口都充满了浓郁的奶香。配料搭配得当,使得整道菜品味道丰富而不失层次感。𝙏𝙊𝘽𝙐 仲有多种酒类饮品可以选择,包括各种清酒、红酒和啤酒等,可以满足不同的口味需求。我哋尝试咗其中的一款清酒,口感醇厚,带有淡淡的果香,好适合女仔聚会饮。总体而言,今晚系 𝙏𝙊𝘽𝙐  嘅用餐体验十分愉快。餐厅的环境雅致,服务周到,尤其值得一提嘅系,𝙏𝙊𝘽𝙐 系食材选择、烹饪技艺以及口味创新等方面都

冰镇番红柿🍅
冰镇番红柿

真鲷刺身🐟

炭烧安格斯肉眼扒🥩
炭烧安格斯肉眼

意大利什锦芝士焗幼面🍝
义大利什锦芝士焗幼面

总体而言,今晚系 𝙏𝙊𝘽𝙐  嘅用餐体验十分愉快。餐厅的环境雅致,服务周到,尤其值得一提嘅系,𝙏𝙊𝘽𝙐 系食材选择、烹饪技艺以及口味创新等方面都表现出色,无论是海鲜还是肉类,都做得好美味。如果你对创新式日本料理同西餐有兴趣,那么 𝙏𝙊𝘽𝙐 绝对值得一试。
2023-08-11
冰镇番红柿