2024-06-01 20 浏览
美极真系由细食到大,今次联乘「姚姚酸菜鱼」推出期间限定 — 美极®️鲜辣汁麻辣香锅及豪吉®️藤椒油麻辣烫,两款产品都均为期间限定😆🤟🏻先讲麻辣豚香锅,我哋拣咗豚肉香锅,主角猪腩片块块都好大片👍 酥肉系重庆流行一种小吃,用猪肉裹上淀粉油炸而成,呢度既酥肉条条都好大条,绝对冇偷工减料!鲜豆皮、椰菜花、薯角,呢三个配菜绝对系呢一盘香锅既精粹,全部都经过「美极®️鲜辣汁」爆炒,超级入味🙌🏼!姚姚秘制经典麻辣烫,我拣咗清新藤椒汤「豪吉®️藤椒油」佢嘅辣味系慢慢渗透出嚟,有少少渐进式嘅感受,一大盘麻辣烫样样都好足料,同埋摆盘都超级靓😆首先要讲下大虾,系有弹牙既感觉,鲈鱼片非常滑嫰,最爱嘅莴笋片比左超多!个餐仲包咗一杯饮品,同埋三色冰粉,我就加咗钱升级做手打柠檬茶😆另外喺度见到我嘅最爱 — 北京烤鸭,咁就嗱嗱声嗌返半只叹吓😄 估唔到佢仲包咗川味鸭架,实行一鸭两食🦆✣ 麻辣豚香锅 (猪腩片、重庆酥肉、鲜豆皮、椰菜花、薯角)$198✣ 姚姚秘制经典麻辣烫 $88- 清新藤椒汤- 宽薯粉条- 巴掌肥牛- 大虾- 鲈鱼片- 莴笋片- 莲藕片- 千叶豆腐解辣奇兵、三色冰粉+$29 加配特饮✣ 北京烤鸭(半只)$188

姚姚秘制经典麻辣烫

北京烤鸭(半只)
川味鸭架

✣ 北京烤鸭(半只)$188
- 川味鸭架
✣ 多多桃胶椰奶 $48
姚姚秘制经典麻辣烫
北京烤鸭(半只)
川味鸭架
多多桃胶椰奶