餐厅: 渝痴漁醉
资讯:

最近天气冻咗好多自然就好想去打边炉 尤其系鸡煲!🐓🐓🐓不过喺铜锣湾想揾间平靓正嘅餐厅一啲都唔容易有时闲闲哋净系叫一碟肥牛或者净系个汤底都过百蚊🥶🥶估唔到铜锣湾呢一间餐厅鸡煲放题只系每人$128 😳 而且仲有多款火锅配料任饮任食2小时 老实讲几个朋友净系去饮吓嘢坐一阵食少少嘢都抵返晒🤣🤣🤣 而且佢嘅酱料都系可以免费用㗎(出面好多餐厅净系酱都要另外收费😮‍💨)本来谂住呢个价钱冇特别期望啲嘢会好食 但佢嘅鸡煲真心唔错 有好多件鸡而且啲鸡都几滑㗎!我同朋友拣咗佢嘅招牌麻辣鸡煲 叫咗佢小辣 食落真系唔会太辣 而且好入味☺️☺️☺️除咗麻辣鸡煲之外仲可以拣 烤鱼 药膳鸡煲 同埋胡椒猪肚鸡煲等等 我食𠮶日见到隔离枱好多人试烤鱼望落好吸引咁!😍饮品方面有汽水啤酒等等 佢仲有唔冻嘅纸包饮品可以俾你拣 我食𠮶日咁岩嚟M冇得饮冻饮 所以呢样嘢好加分😆同埋佢有好多火锅配料可以拎 例如虾 肥牛 芝士年糕 鸡肉 猪肉 鱼 芝士肠 多款丸类 蔬菜 芋头 等等 如果唔够饱仲有乌冬 公仔面 食完真系捧住个肚走🤰🏻🤰🏻🤰🏻另外亦都有啲熟食例如炸鸡 咖喱角可以任食🐷🐷🐷本来仲同朋友话点解会冇甜品㗎🤣点知原来每人都会送个豆腐花食!
最近天气冻咗好多

同埋胡椒猪肚鸡煲等等
我食𠮶日见到隔离枱好多人试烤鱼望落好吸引咁!😍

另外亦都有啲熟食例如炸鸡 咖喱角可以任食🐷🐷🐷

本来仲同朋友话点解会冇甜品㗎🤣
点知原来每人都会送个豆腐花食!开心满足(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)