【铜锣湾特色韩国🇰🇷餐厅】 Yuki真系好钟意食嘢😗而且距离上次去韩国,都已经最少五年以上🫠我都好挂住韩国嘅小食😗最近有朋友介绍一间位于铜锣湾嘅特色韩国🇰🇷餐厅,入面仲有好多好靓嘅猫猫壁画🐱Yuki当然要去试下啦😆📍牛肉+鸡肉韩国拌饭🇰🇷一见到就好开心🥰因为拌饭睇落去真系好色彩缤纷😆例如有萝卜丝、豆芽、菇🍄类,蛋等等,仲有好香既牛肉同鸡肉,真系好丰富多彩🌈📍黑椒薯仔牛柳粒饭YUKI最爱黑椒同薯仔🥔薯仔真系整得好香牛柳粒好软身唔会话整到好硬,个黑椒又好香🤤完全系我杯茶😗之后仲叫咗韩二妺特色冇冰冻奶茶🥤平时唔多饮既Yuki都觉得韩二妺奶茶好好好好好饮,超香茶味,啲奶又够滑😗小食叫咗鱿鱼同年糕,觉得年糕值得一试,外趣内软既感觉,好特别💜食韩二妺性价比真系几高咖,一个餐都系$5x-6x左右,好抵食😏🤤对餐厅评价❤️10分满分💯整体评分:9分食物味道:8分服务态度:10分环境:10分人头消费:$50up回头率:90%店舖资料📃韩二妺 @hon.yee.mui 地址:铜锣湾礼顿道106-126号礼信大厦地下20-21号舖...➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#韩二妹
【铜锣湾特色韩国🇰🇷餐厅】

📍牛肉+鸡肉韩国拌饭🇰🇷
一见到就好开心🥰因为拌饭睇落去真系好色彩缤纷😆

📍黑椒薯仔牛柳粒饭
YUKI最爱黑椒同薯仔🥔薯仔真系整得好香
牛柳粒好软身唔会话整到好硬,个黑椒又好香🤤完全系我杯茶😗

对餐厅评价❤️10分满分💯

地址:
铜锣湾礼顿道106-126号礼信大厦地下20-21号舖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#韩二妹 #韩国烧烤 #韩式串烧 #串烧 #韩国 #韩国女装 #韩国美食 #韩国餐厅 #日式烧肉 #增肌减脂 #韩国餐 #观塘 #hkkol #hkfoodie #foodie #hkfoodie #hkkol #hkmodel #hkcafe #hkcatcafe #猫cafe #猫猫cafe #猫店长