2023-01-23
🌖重量级洛奇特餐C $67港式快餐好似比较少卖辛辣面,即管叫黎支持下~套餐除左有鸡扒辛辣面之外,仲有火腿奄列同牛角酥(由于货源问题,今次由丹麦吐司🍞取代);另外自己再加左吉列鱼柳(另加$15)同特饮,加加埋埋叫左成九十蚊😮😮😮。煎香嘅鸡扒无浸系汤面之中,而系跟奄列吐司一齐上,咁就慢慢食都唔怕😬,吉列鱼柳外脆内嫩唔油腻。辛辣面竟然附有芝士片🧀!惊喜!辛辣面比自己煮嘅辣,明明佢个汤仲稀过、淡色过我自己煮嘅汤,睇黎我要钻研下煮法先得!🌗自选欧陆饭餐 $76叫左煎蛋牛柳配虾饼饭。港式餐厅有炸虾饼已经算少见,仲要系跟牛柳太阳蛋黑椒汁,呢个组合相当新奇😆。牛排唔鞋亦无松肉粉味、虾饼真材实料几弹牙,不过黑椒汁味道较淡,无乜黑椒味。🌖西多士西多士之间涂满厚薄均匀嘅花生酱,外层沾满蛋酱呈金黄色,唔会有油腻嘅感觉。🌖杂果宾治 特饮跟餐+$9半杯都系什果,足料👍🏻。🌗棉花糖朱古力 特饮跟餐+$9面层舖满白色细粒棉花糖,味道较甜。
🌖重量级洛奇特餐C $67
🌗自选欧陆饭餐 $76
🌖西多士
🌖杂果宾治 特饮跟餐+$9
半杯都系什果,足料👍🏻。
🌗棉花糖朱古力 特饮跟餐+$9
面层舖满白色细粒棉花糖,味道较甜。