古今二 一向出名食创意手卷✨喺观塘、荃湾、尖沙咀及铜锣湾都有分店🤤今次我地去咗铜锣湾分店!大约系铜锣湾地铁站出口大约5分钟路程✨装修走日系style ✍️🎨🏮而且座位够阔落 方便同朋友倾计 一路倾计一路食创意寿司🤍依度嘅款式喺出边真系好少见😳而且每一款都配搭得啱啱好✨𝟙摇滚乐 $118 鳗鱼、芝士、炸虾及牛油果炸虾卷上面铺满鳗鱼 入口除咗食到炸虾嘅口感 仲有牛油果及芝士中和咗油腻嘅感觉 然后上面嘅鳗鱼厚肉多汁 味道相当丰富多层次🤏🏻 𝟚烟花 $108 辣味三文鱼、辣味吞拿鱼及脆片辣味三文鱼卷上面铺满辣味吞拿鱼蓉及蟹籽 再系最顶洒满脆片 入口先有阵阵辣味 食得出三文鱼同埋吞拿鱼都新鲜 完全冇筋及腥味~ 再加埋蟹籽同脆片丰富咗口感🤤𝟛琦玉网烧牛舌 (4件) $78牛舌一份有四大件 每一件都相当有厚度之余 咬落去够晒弹牙 口感完全唔韧😽𝟜大阪自家制炸鸡 $78炸鸡有六件 每一件都有半个手掌咁大件 炸皮炸得香脆之余 一咬落去仲充满肉汁✨够哂惹味!

𝟙摇滚乐 $118

鳗鱼、芝士、炸虾及牛油果

𝟚烟花 $108
辣味三文鱼、辣味吞拿鱼及脆片

𝟛琦玉网烧牛舌 (4件) $78

𝟜大阪自家制炸鸡 $78