2023-05-15
本身以为呢间台式火锅店系主打火锅,今日经过突然发现原来佢有出午餐,仲要价钱一啲都唔贵,都系大约$50-$70左右,所以就决定去试一试。———————————————🌟养生花枝丸鱼皮饺王子面 个汤底药膳味道比较重,我个人系几钟意嘅,仲会有种呢餐食得好健康嘅感觉🤣成碗面一共有4粒花枝鱼同3粒鱼皮饺,都算系几足料。面底方面用左王子面,初初觉得好新奇,google咗下原来系一种台湾特色嘅泡面,口感都唔错~. 🌟台式温泉蛋卤肉饭卤肉份量好多,而且佢个味腌得几好会有少少甜甜地嘅味道。另外仲有一只温泉蛋,将佢整烂变成蛋浆再送返食真系好正!.🔸整体评价🔸我见佢仲有好多抵食嘅午餐,连一人火锅套餐都系$78,如果大家系呢头返工真系唔好错过性价比咁高又充满台湾特色嘅餐厅~
———————————————
🌟养生花枝丸鱼皮饺王子面