上年去长洲谂住朝圣下,点知原来佢下昼4点就关门,摸门钉🥲今次终于食到了!唔知系咪因为天气太热,当日去长洲既宾客人数唔多🤣,我地唔洗排队就直入了!推荐指数:🐷🐷🐷(5分满分)(原因:上菜速度较慢,如果要排长龙就唔太值得了)🐮沙嗲牛加鸡翼米通 𝐇𝐊𝐃 46沙嗲好浓郁,仲食到花生碎好香🤩,带点辛辣,牛肉入味唔会韧,好味👍🏻!而且佢有出面茶餐厅少见既米通,不过🐷话米通质地只系不过不失,唔够弹牙🥲,我小食就觉得都唔错,滑溜溜的,鸡翼都好香唔会干身🐮沙嗲牛加猪扒米通 𝐇𝐊𝐃 46一样既沙嗲牛,但猪扒唔记得叫另上,浸哂落d汤到淋哂😩重点系猪扒好干😂😂😂腌料好味但口感好扣分🙈🥤冻奶茶 𝐇𝐊𝐃 18冇得跟餐配,18蚊一杯只能说非常一般🙈而且奶茶好快就上左,等到碗米通到杯奶茶已经溶晒冰😩建议大家出到去买其他野饮仲好😟环境:有室内户外area,好彩我地坐到入面,夏天坐出面仲要等咁耐真系会燥😂😂(沙嗲牛我地等左半个钟🫠)

推荐指数:🐷🐷🐷
(5分满分)
(原因:上菜速度较慢,如果要排长龙就唔太值得了)

🐮沙嗲牛加鸡翼米通 𝐇𝐊𝐃 46

🐮沙嗲牛加猪扒米通 𝐇𝐊𝐃 46