2016-06-26
Assorted Cold cuts Platter $172每种ham 都有3-4块,味道好好! 个包好软熟,够热! 再点芝士酱简直无得输! 仲附有一杯的芝士,一粒粒好岩配德国啤酒!真系高度推介! 3至4个朋友好岩一齐食! 仲可以送酒倾下计! Expert Rate: 8/10Pork Knuckle $208烧猪手一直系德国餐厅必食! 我最爱的就系Berliner 整的! 外皮脆卜卜, 超正! Waiter 仲会好贴心比你影左相先切比你! 体贴度一流!薯蓉系新鲜薯仔压烂! 💖 仲有大量酸菜! 真系爱死!!!!Expert rate: 8/10Grilled chicken sausage $145唔食牛的expert 好多德国肠都唔食得… 所以我好钟意食鸡肉肠, 好juicy 同好香! 份量亦好岩3-4人食! 而且送酒一流呀!Expert rate: 7/10German pasta with Fish $165比目鱼好厚,好大块! 但炸粉系薄薄的, 再点上蒜蓉蛋黄酱!!!! 超夹超好味!!! 好想点晒成碗酱汁!青瓜沙律超新鲜,而且份量好多,友人笑说是德国运过来的!Pasta
Expert Rate: 8/10
Pork Knuckle $208
薯蓉系新鲜薯仔压烂! 💖 仲有大量酸菜! 真系爱死!!!!
Expert rate: 8/10
Grilled chicken sausage $145
Expert rate: 7/10
German pasta with Fish $165
青瓜沙律超新鲜,而且份量好多,友人笑说是德国运过来的!
Pasta 一粒粒咁好得意,亦不错!
Expert rate: 9/10