同朋友率先挑战位于铜锣湾嘅阿闲泰,预备品尝跨国美食体验🤗。🌟首道菜式-叉烧🌟嗱!炭烧叉烧好彩我黎早,第一口吃落去甜美嘅烧味同微微嘅炭烧气味,令我直颂:好食到爆炸💥!仲有个润泽色泽好诱人,整体都好满意💯。🌟泰式烤牛肋骨🌟呢个名为「炭烧原条牛肋骨配泰式青酱」嘅菜式,流泻蹄震!原条牛肋骨腍软之余更加散发浓香嘅炭烧味,配以泰式青酱酸辣嘅滋味,超级好味道💯!摩羯啤酒🍻提升伙食体验,赞👍🏻!🌟蟹肉炒饭🌟最后当然唔少得嘅就系此间餐厅脍炙人口嘅蟹肉炒饭。黎到呢度食泰式餐肯定要试低呢款!每粒米饭都包含啲蟹肉,饭香四溢,令我印象深刻,佢嘅特色就系用蟹汤炒饭,所以味道好有层次感,我确定我会继续追踪呢间餐厅嘅💯!同朋友食得开心,咁好嘅食物素质,价钱合理,绝对高性价比♥️!一定要推荐比更多人知📢!阿闲泰,我哋会再见嘅👋🏻!
同朋友率先挑战位于铜锣湾嘅阿闲泰,预备品尝跨国美食体验🤗。
🌟首道菜式-叉烧🌟

🌟泰式烤牛肋骨🌟