2022-03-31 397 浏览
午餐之后行过路德围,天朗气清,阳光普照记得之前睇过一篇介绍提及RealT嘅芋圆芋泥鲜奶🧋喜欢食芋头嘅我当然唔可以错过😋✨芋圆芋泥牛奶 $32固定冰度同埋size,甜度可以自行挑选。平时习惯饮少甜,所以今次都唔例外。少甜饮落味道合适,唔会太甜,亦可以突出到材料嘅原味。材料比例刚刚好,饮落去每啖都有齐芋泥、芋圆、牛奶。芋泥味道浓郁,口感绵滑;芋圆都好香芋头味,口感烟韧弹牙;牛奶幼滑香浓🥛 夹埋一齐饮味道丰富,有惊喜😋🔍整体感觉:路德围出名美食多,而家地点近地铁站,够哂方便👍🏻 因为时间尚早,去到冇人排队,所以好快就完成🕐 无论外表定内在都好吸引🤤 一睇到杯野饮已经好喜欢,每样材料都一层层放,层次分明,颜色好靓💜 之后要再试埋其他饮品睇吓系咪都系咁出色先😆
午餐之后行过路德围,天朗气清,阳光普照

芋圆芋泥牛奶

✨芋圆芋泥牛奶 $32