2025-01-19
细个幼稚园嘅时候住喺美孚新邨,最近返咗嚟发觉真系唔同晒😮。喺转角位揾到间以狼🐺为主题嘅cafe!当日天气好好,坐靠近窗边可以晒吓太阳🌞,星期日放假就喺要chill吓~我哋叫咗一个all day breakfast同埋pasta😋!🍽️狼穴精品早餐 Wolf Den Crisp Box Breakfast:$118与坊间嘅all day breakfast唔同,所有嘢食都放咗喺个酥盒入面😆,几有gimmick👍🏻!有黑松露炒蛋🥚、烟肉🥓、香肠、焗番茄🍅、焗豆,炒蘑菇🍄🟫,火腿,薯蓉🥔。中间仲有沙律🥗~🍝拿破仑肉肠意粉 Spaghetti Napolitan:$108意粉煮得恰到好处😋,口感弹牙!蕃茄酱🥫浓郁又香滑,完全包住每条意粉👍🏻,仲加咗少少芝士粉🤤。我估老板都留意到大部分人都抗拒彩椒🧐(特别喺青椒🫑🤣),所以啲个拿破仑意粉配料主要得洋葱🧅同沙律菜🥗!🧊🍎冰摇苹果玉桂茶 Shaked Iced Apple Cinnamon Tea:$40好香玉桂味,甜度恰好,很喜欢🫶🏻!🧊🍑冰摇蜜桃茶 Shaked Iced Peach Tea:$40比苹果玉桂茶甜少许,也值得一试。总结:Cafe座
好香玉桂味,甜度恰好,很喜欢🫶🏻!
比苹果玉桂茶甜少许,也值得一试。
If you’re looking for a cozy spot to unwind, this cafe is the perfect spot. You can enjoy a delicious all-day breakfast served in a unique crisp box—a fun twist on classic favourites. Don’t miss the pasta,salad, burger,drinks, which is simply delightful and sure to satisfy your cravings!