真系好想去旅行呀!近少少去日本都好呀!不过真系唔知要等到几时先可以去到日本😶😶谂起去日本,就谂起上一次去日本嘅时候,去到一间好好食嘅日本和牛寿喜烧专门店,就勾起左我想食寿喜烧嘅欲望🤤🤤 于是我就上网search 到佐敦一间日式料理餐厅😋睇相见到个寿喜烧锅好吸引,讲真!我真系为咗个牛肉寿喜烧而去依间依间架👍🏻⭐️安格斯牛肉寿喜烧 💰$138寿喜烧嘅汤底唔错唔会太甜,味道啱啱好!而成个寿喜烧嘅精髓就系安格斯牛肉,牛肉厚实有牛味,建议唔好将个牛肉浸系个汤太耐,唔系就会好靭🫣依一个寿喜烧锅嘅配料都好足料,有滑豆腐、黄芽白、白菜、洋葱、大蒜、冬菇及鸡蛋等等🤤一个人食一个锅真系会饱👍🏻😙⭐️吉列虾卷 💰$88因为惊食唔饱所以嗌多个吉列炸虾卷,主要原因系新鲜嘅炸虾卷好少系伏😋而呢个炸虾卷🍤入边嘅炸虾仲系暖嘅,我就系钟意暖暖地嘅感觉🥰 虾卷外面好满咗蟹籽👍🏻为成个炸虾卷增加了弹牙嘅口感😊

⭐️安格斯牛肉寿喜烧 💰$138

⭐️吉列虾卷 💰$88