印象一休系我中学嘅时候已经存在嘅日式餐厅,佢哋嘅卖点就系平靓正,即性价比高😋仲有好多菜式选择👍🏻餐厅地段方便去到,喺朗豪坊附近📍啱晒一班朋友或者同事一齐食饭🧍‍♀️🧍‍♂️🧍‍♀️🧍‍♂️今次我就带咗一班同事一齐上去一休食lunch😍👍🏻每一个同事都叫左唔同嘅嘢食,我都影咗相同大家分享,而我个人都比较专一,如果食日本嘢都系叫返个吉列猪扒乌冬👍🏻😋🍜实无伏😎⭐️吉列猪扒乌冬(餐)+加州卷 💰$60首先,来一个加州卷(三件)🍣,以玉子、青瓜及蟹柳做寿司馅料,然后加州卷外层铺满左蟹籽😋食落去索索声😌 然后,先来一碗乌冬🍜,佢哋用嘅乌冬系赞岐乌冬,食落去烟烟靭靭,乌冬上面仲酱油糖心蛋、木耳、粟米、🍥、紫菜做配菜👍🏻汤底系香浓嘅猪骨汤底,食落去唔错嘅👍🏻最后,就系主角吉列猪扒出场啦,酥脆嘅外层,再加上Juice嘅猪扒😌要食一定要配上美乃滋食😎⭐️极上北海道带子丼💰$80⭐️朝鲜风泡菜三文鱼头锅定食💰$68⭐️蕃茄浓汤三文鱼腩骨锅定食💰$62⭐️牛柳粒石锅饭💰$75

吉列猪扒乌冬(餐)+加州卷

⭐️吉列猪扒乌冬(餐)+加州卷 💰$60