2023-01-17
大角咀嘅居民有口褔啦!😋😋系大角咀大全街就有一间以韩国小食及韩国fusion菜为主嘅餐厅,嘢食除咗用心之余,价钱亦都好亲民❤️🤑🤑小店嘅内部设计都非常少女梦幻❤️主要以白色同粉色为主🥰天花板都布满了粉白色的花瓣🌸🌸让整间餐厅都散发出仙境嘅气息👍🏻今次我哋两个人叫咗三样嘢食,而且份量都好祝两个女仔食啱啱好,都几饱㗎 !⭐️蒜香蜂蜜炸鸡 $98Honey Garlic Fried Chicken 🍗🍗炸到金黄色外脆内软腍嘅炸鸡,食落去唔会好柴👍🏻再配埋蒜香蜂蜜酱混合一齐食,甜甜地带有选香嘅味道都几惹味!⭐️卡邦尼烟肉泡菜意粉 $72Kimchi Carbonara Pasta 🍝 🍝 卡邦尼意粉都食得多,都系第一次食有泡菜嘅卡邦尼意粉🍝 都几特别架,泡菜味唔会浓郁到冚住咗卡邦尼嘅味道,意外地好食🥰👍🏻有惊喜⭐️鱼糕汤 Fish Cake Soup $42 性价比高嘅鱼高汤,一嚟就有两串大大吋嘅鱼已🍝😊,然后再加埋汤中嘅鱼糕,份量都唔少㗎!而且味道都唔错,好怀念喺韩国去街边食鱼糕嘅时刻!⭐️焦糖爆谷拿铁 (跟餐$33)$45Popcorn Latte 打卡超靓🥰🌸喺咖啡上面摆左一座高高嘅爆谷山😍然后喺爆
⭐️蒜香蜂蜜炸鸡 $98
Honey Garlic Fried Chicken 🍗🍗
卡邦尼烟肉泡菜意粉
⭐️卡邦尼烟肉泡菜意粉 $72
Kimchi Carbonara Pasta 🍝 🍝
鱼糕汤 Fish Cake Soup
⭐️鱼糕汤 Fish Cake Soup $42
焦糖爆谷拿铁 (跟餐$33)
⭐️焦糖爆谷拿铁 (跟餐$33)$45
Popcorn Latte
打卡超靓🥰🌸喺咖啡上面摆左一座高高嘅爆谷山😍然后喺爆谷上面淋上焦糖酱,超级邪恶☕️而且餐厅嘅拿铁咖啡唔错😋
⭐️柚子蜜(跟餐$0)$18
Korean Citron Tea
咁冻嘅天气一定要饮柚子蜜,又可以润喉又可以驱寒😍正👍🏻
小店是一间共融社企的餐厅,会聘请特殊人士到店内工作,让社会上的弱势社群投身社会,展现自我!系一间非常之用心嘅餐厅,希望大家都支持!支持!
鱼糕汤 Fish Cake Soup
蒜香蜂蜜炸鸡